PXF Lighting

Over de verlichting van PXF Lighting

Het bedrijf PXF Lighting is producent van verlichtingsarmaturen en verlichtingssystemen met een gevestigde positie op de Europese markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in technologisch en constructief geavanceerde oplossingen op het gebied van lichttechniek. De strategie van het bedrijf is gebaseerd op continue investeringen in nieuwe technologieën gericht op het verkrijgen van producten van de hoogste kwaliteit: efficiënt, nauwkeurig en betrouwbaar.

PXF Lighting omvat, behalve de reguliere productie, projecten en adviesactiviteiten op het gebied van lichtregeling en objectautomatisering.


POP Light - Specialist in PXF Lighting

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor PXF Lighting. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.