Energielabel-C met LED-verlichting

Circa 50% van de kantoren in Nederland blijken nog geen Energielabel-C te hebben. Vanaf 2023 is het bij kantoorpanden vanaf 100M2 verplicht om te voldoen aan de eisen voor Energielabel-C. Welke regels en uitzonderingen precies gelden, vind je op de website van de overheid.

En via deze website van de Rijksoverheid heb je via EP-Online toegang tot de officiële landelijke database waarin energielabels en energieprestatie-indicatoren van gebouwen zijn opgenomen.

Voldoet het kantoor niet aan de gestelde eisen, dan mag deze officieel (Bouwbesluit) niet meer als kantoor gebruikt worden.

Zet snel stappen met LED-kantoorverlichting

Voldoet jouw kantoor nog niet aan de normen voor Energielabel-C of hoger? Het vervangen van bestaande, verouderde kantoorverlichting door LED is een relatief eenvoudige aanpassing wat direct geld oplevert.

Het vervangen van je verouderde kantoorverlichting door LED is niet alleen een stap in de richting van wettelijke naleving, maar ook een verstandige investering vanaf dag één.

Financiële besparingen zijn een van de onmiddellijke voordelen van LED-verlichting. De investering in LED is vaak binnen een paar jaar terugverdiend, waardoor je bedrijf direct kan profiteren van lagere energierekeningen en verminderde onderhoudskosten.

Met traditionele TL-buizen moet je om de 10.000 branduren vervangen, wat in de praktijk vaak neerkomt op het vervangen van buizen en starters elke 2 jaar. LED-verlichting gaat aanzienlijk langer mee en vergt veel minder onderhoud.

Bij POP Light geloven we in verlichtingsoplossingen die verder gaan dan alleen het verlichten van ruimtes. Wij bieden een upgrade naar een slimmer, zuiniger en een duurzamer kantoor, waarbij er geen omkijken is naar LED-kantoorverlichting.

Verdien binnen 3 jaar uw investering terug* 

Of bel 073 641 2622

TL-lichtbronnen niet meer leverbaar

Sinds september 2023 mogen TL-bronnen niet meer geïmporteerd of geproduceerd worden. Op basis van de voorraden zul je morgen niet zonder komen te zitten. Echter naast de eis dat de bepaalde kantoren het Energielabel-C moeten hebben, weet iedereen dat technische bedrijven zoals installateurs het erg druk hebben. Zaak dus om het vervangen van de verlichting zo snel mogelijk in gang te zetten en het er niet op aan te laten komen

Laat jouw voordeel met LED door ons berekenen

Wil je weten wat het overstappen naar LED-verlichting jou meteen oplevert? Wanneer je de investering hebt terugverdiend door lager energieverbruik. En hoe hoog de Total Cost of Ownership en ROI zijn? Wij rekenen het voor je uit.

Vraag vrijblijvend advies en laat een berekening maken door onze lichtspecialisten.

Het kiezen van de juiste verlichting is maatwerk.
Wij spreken jouw wensen vrijblijvend met je door.

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor