Detron ICT Rental Solutions

POPLight-kantoorverlichting-Detron-veenendaal
Project: Detron ICT Rental Solutions
Locatie: Veenendaal
Armaturen: Pendelarmatuur Ringo ø900 ø1200 ø1500, wandarmatuur Brody, Inbouwarmatuur AR111, 3-Fase rail met LED-spots
Samenwerking: King Kongs en Cnstrct Building

In samenwerking met architectenbureau KingKongs het bedrijfsrestaurant en de entree ruimte van Detron ICT Rental Solutions te Veenendaal voorzien van een sfeervol en modern lichtplan. Deze open ruimte met hoge plafonds zijn gevuld met goudkleurige LED pendelarmaturen. In het bedrijfsrestaurant zijn ondanks de hoge plafonds sfeervolle ruimten gecreëerd, waarbij de verlichting prettig is verwerkt tot diverse lunch hoekjes en zitjes.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast kan verlichting en de keuze in armaturen ook de identiteit van het bedrijf uitstralen. Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een overzicht op welk LED armatuur geschikt is als kantoorverlichting.

Wilt u meer informatie over dit project of de mogelijkheden bij u bespreken neem dan contact met ons op.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app