Kantoorverlichting

Het selecteren van de juiste kantoorverlichting is essentieel. De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid en kleurtemperatuur van het licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit.

POP Light is uw partner op het gebied van kantoorverlichting

Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een moodboard en lichtplan voor met geschikte kantoorverlichting per ruimte. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

Het eindontwerp is gereed als alle partijen tevreden zijn, inclusief montageplan en stekkerbare armaturen. Naar wens maken we een proefopstelling en energierapport.

Bij levering worden armaturen gecodeerd aan de hand van het montageplan en naar wens per ruimte of bouwdeel aangeleverd. De snoerenbox leveren we mee voor een vlotte installatie. Bij oplevering lopen we alles na tot het naar wens is. Wij denken dus ook mee in oplossingen na het leveren.

Tunable LED Kantoorverlichting

Steeds vaker wordt er voor Tunable LED gekozen. Tunable LED bootst het daglicht na. Tunable LED-armaturen in kantoren hebben een positief effect op het lichaam en het functioneren van de mens in de ruimte. Door te kiezen voor de Tunable LED-armaturen zorg je ervoor dat de medewerkers gemotiveerder, vrolijker én productiever zijn. Alle reden dus om Tunable LED te overwegen voor jouw kantooromgeving. 

De meest geschikte lichtbronnen voor kantoren zijn LED-panelen. Dit type armatuur wordt gebruikt om kantoorruimtes te voorzien van gelijkmatig verspreidt licht. LED-panelen kunnen direct in een systeemplafond geplaatst worden of uitgewisseld worden met de verouderde panelen.

Kies voor kwaliteit LED-kantoorverlichting

Onze LED-kantoorverlichting staat garant voor een lange levensduur en een forse energiebesparing, die kan oplopen tot ruim 90%. Je investeert dus niet alleen in het welzijn van personeel, maar ook in een lagere energierekening. Per 1 januari 2023 is energielabel C verplicht in ieder kantoorgebouw vanaf 100 vierkante meter. Wij denken graag mee om de beste werkomstandigheden te creëren met de kantoorverlichting en/of te voldoen aan de verplichte energielabel C.

Het selecteren van kantoorverlichting is maatwerk. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek begeleiden wij je graag naar de beste oplossing. 

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Feedback