Plus Ultra Wageningen Campus

kantoorverlichting-POPLight-Plus-Ultra
Project: Plus Ultra
Locatie: Wageningen
Armaturen: LED Straatverlichting Scelta, LED Ground Gea, LED Hunter Pro, LED Hunter Duo Pro, LED Rekta, LED Spot Pluto, LED Nitor Pro en LED Leco Line

Plus Ultra te Wageningen is eind 2015 opgeleverd en ontworpen met de nieuwste innovaties. Startende bedrijven in de agro- en food-industrie hebben hier de ruimte voor onderzoek en open innovatie in samenwerking met de Universiteit van Wageningen.
Op de campus voor het gebouw hebben we LED-straatverlichting Scelta geplaatst met een retro uitstraling.
In het overdekte atrium wordt veel gebruik gemaakt van ruwe materialen als beton en hout. Met het lichtplan willen we het ruimtelijke van het atrium benadrukken door het plaatsen van LED-grondspots die de pilaren aanlichten. In de houtenlamellen zitten duo LED spots, die zorgen voor accentverlichting. Boven in de betonen balken zijn LED-downlighters gebruikt voor de algemene verlichting.

In de akoestische plafondplaten zijn kleine LED-spotjes geplaatst die subtiel de ruimte verlichten. In de gangen is een zichtlijn gemaakt van LED-downlighers zodat de lengte wordt benadrukt. Bij de kantoorruimtes is gebruik gemaakt van een systeemplafond hierin zitten LED panelen met een UGR <19. In het trappenhuis is er gekozen voor LED-lijnen. Deze zijn speciaal op maat gemaakt. De profielen zijn voorzien van noodverlichting.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit. Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een moodboard en lichtplan voor met geschikte kantoorverlichting per ruimte. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

Wenst u meer informatie over dit project of de toegepaste armaturen?Neem dan even contact met ons op.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app