Interieurdesigner met vragen over verlichting?

Ben jij een interieurdesigner die voor uitdagingen staat op het gebied van verlichting? Loop je tegen vraagstukken aan als hoeveel armaturen zijn er nodig? Welk armatuur is het meest geschikt voor de situatie? Wil je de mogelijkheden verkennen van designarmaturen en verlichting die naadloos aansluiten bij jouw designconcept? Zoek je een partner die hoogwaardige lichtplannen voor je maakt en je adviseert? Iemand die meedenkt, creatief is en altijd up-to-date is met de laatste ontwikkelingen? Eventueel ook het gesprek met de installateur kan voeren?

 

Wij zijn er om jou te helpen je ontwerp te laten stralen met de perfecte verlichting. Ontdek hoe wij jouw visie kunnen ondersteunen, de juiste verlichting kunnen adviseren en jouw project naar een mooi eindresultaat kunnen brengen.

Of je nu werkt aan een residentieel project, kantoorruimte of restaurant, onze gespecialiseerde lichtadviseurs staan klaar om jouw visie te verlichten. Bij ons draait alles om het creëren van de perfecte balans tussen jouw plan en de juiste keuze in verlichting.

Onze expertise omvat:

  • Het selecteren van lichtarmaturen die perfect passen bij jouw unieke designconcept.
  • Het gewenste effect van de ruimte overbrengen door het juist lichtbeeld.
  • Het bepalen van het optimale lichtniveau (in lumen) binnen jouw design.
  • Het ontwikkelen van slimme lichtregelingssystemen voor ultieme flexibiliteit.
  • Voldoen aan normen en regelgeving van de ruimten.
  • Creatief meedenken en de functionaliteit verbeteren.
  • Op maat gemaakte oplossingen aanbieden.
  • Voor elk gewenste budget een beschikbaar plan opstellen.

 

Het resultaat? Een doordacht lichtplan dat naadloos aansluit bij jouw ontwerp en visie.

Bij ons bepaal jij de koers. Of je ons wilt inschakelen voor rechtstreeks contact met de eindklant of liever niet, wij passen ons aan jouw wensen aan.

Ook hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare installateurs. Wij zorgen ervoor dat zij volledig geïnstrueerd zijn, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Benieuwd naar hoe wij jou als interieurdesigner kunnen ondersteunen op het gebied van LED-verlichting? Laten we vrijblijvend praten en ontdekken hoe we jouw ontwerpen naar nieuwe hoogten kunnen tillen met het perfecte licht.

Contact Eliene of één van haar collega’s.

De juiste keuzes maken?

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor