Pastoe Hogeschool Utrecht

pastoe-schoolverlichting
Project: Pastoe Hogeschool Utrecht
Locatie: Utrecht
Armaturen: LED Panel Space Pro, 3-Fase spots en rails

De Pastoe Fabriek is een plek waar voorheen toonaangevende meubels werden gemaakt. Nu biedt het ruimte voor de ontwikkeling van kennis, innovaties en creativiteit. Het is een grote openruimte met een industriële uitstraling. Er zijn ruimtes gecreëerd door het plaatsen van glazen wanden. Als basisverlichting is er gekozen voor een 3-Fase rail met LED spots. Deze kunnen eenvoudig worden gedraaid om specifieke plekken te verlichten. Boven de informatie balie hangen witte industriële pendelarmaturen. In het midden van de ruimte bevindt zich een grote open keuken. Boven het aanrecht is er gekozen voor grijze pendelarmaturen met een glazenkap. In het kantoor zie je nog duidelijk de houten blaken constructie van het plafond. Hier hangt het LED Panel Space Pro om met het indirechte licht het plafond extra te accentueren.

Voor een schoolgebouwen is daglicht een primaire bron van licht. Daglicht stimuleert zowel het algemene welzijn als het concentratievermogen van leerkrachten en leerlingen. In een school is er echter niet onbeperkt ruimte voor daglicht. Daarom is het belangrijk om daglicht aan te vullen met kunstlicht.

Voor de meest optimale leeromgeving heeft de juiste schoolverlichting invloed op de leerprestaties van de leerlingen. Ook het welzijn van de leerkrachten is het belangrijk om de juiste schoolverlichting zorgvuldig te kiezen.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app