Bedrijfshalverlichting

Bij POP Light begrijpen we als geen ander dat in distributiecentra en magazijnen veiligheid en efficiëntie voorop staan. Het gaat niet alleen om het wáár en wanneer van de verlichting, maar ook om de juiste verlichting voor de specifieke werkzaamheden.


Led bedrijfsverlichting

Onze LED bedrijfsverlichting met aluminium profielen zorgt voor een optimale temperatuurhuishouding, lange levensduur en zeer lage onderhoudskosten. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van de perfecte verlichting in uw magazijn.

Maar het gaat niet alleen om de technologie. Goede verlichting in magazijnen en distributiecentra kan niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook bijdragen aan een gezonde werkomgeving. 

Het gaat erom dat medewerkers veilig kunnen werken en de juiste stelling perfect kunnen zien, zonder verblind te worden door de magazijnverlichting. Bij POP Light maken we daarom lichtplannen en lichtberekeningen om de ideale verlichtingsoplossing te creëren voor uw distributiecentrum of magazijnpaden.

Juist bij hoge stelling paden is goede verlichting essentieel. Daarom levert POP Light de juiste verlichting op maat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en efficiëntie in uw magazijn.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en expertise op het gebied van magazijnverlichting? Neem dan contact op met POP Light en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het creëren van de ideale verlichtingsoplossing voor uw distributiecentrum of magazijnpaden.

7 punten om op te letten
  1. De juiste verlichting draagt bij aan een prettige werkomgeving.
  2. Kies voor een lichtkleur die overeenkomt met daglicht (5700 Kelvin).
  3. Voorkom schaduwwerking.
  4. Zorg voor voldoende licht, een lichtplan helpt efficiënte keuzes te maken. 
  5. Voorkom dat medewerkers verblind worden. 
  6. Kies voor armaturen met een goede warmtehuishouding, 
  7. Zorg voor een gelijkmatig lichtbeeld. 

De juiste keuzes maken?

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor