LED-verlichting voor bedrijven Den Bosch

Op zoek naar LED verlichting voor kantoorpanden, bedrijfshallen, winkelpanden of horeca in de regio Den Bosch? POP Light aan de Havensingel 1 in Den Bosch is nuw lichtspecialist. De licht adviseurs van POP Light helpen u met de beste en mooiste oplossingen industriële, retail en residentiele LED-verlichting.

Met ledverlichting voldoen aan energiebesparende maatregelen

In de gemeente ‘s-Hertogenbosch heeft u te maken met de Wet milieubeheer en de Wet algemene bepalingen WABO. Daarbij gelden wettelijke verplichtingen voor de energietransitie van bedrijven.

Neemt u als bedrijf qua elektriciteit meer dan 50.000 KWH per jaar af, dan bent u bijvoorbeeld verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen die zich binnen 5 jaar terugverdienen. Daarnaast moeten kantoren (vanaf 100m2) minimaal voldoen aan energielabel C. 

Verdien binnen 3 jaar uw investering terug* 

Of bel 073 641 2622

Maximaal rendement uit uw investering

Omschakelen van bestaande TL-verlichting naar LED-verlichting op basis van nieuwe armaturen is een belangrijke stap binnen de energietransitie voor bedrijven.

Vaak is de investering in nieuwe LED-armaturen binnen 3 jaar terug te verdienen door een aanzienlijk lager energieverbruik. Tevens gaat de installatie langer mee en hoeft u minder snel weer te investeren.

Door een goed lichtplan te laten maken, weet u zeker dat u een duurzame oplossing krijgt met de maximale opbrengst tegen de scherpste investering.

Wilt u weten hoe snel u uw investering terugverdient? Het team lichtadviseurs van POP Light in ‘s-Hertogenbosch maken voor u een terugverdientijd berekening en adviseren u bij het overschakelen naar LED-verlichting.

 

 

*Uitgaande van een gemiddelde bedrijfsmatige situatie, wij berekenen dit vrijblijvend voor uw situatie.

Het kiezen van de juiste verlichting is maatwerk.
Wij spreken jouw wensen vrijblijvend met je door.

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor