State of Art 

winkelverlichting-state-of-art
Project: State of Art 
Locatie: Apeldoorn, Utrecht en Rotterdam
Armaturen: 3-Fase rail, LED Spot Tulip, LED Hanglamp Tubs

Door het hele land voorzien we State of Art van mooie strakke, stoere en tijdloze winkelverlichting en etalageverlichting. State of Art is een merk dat hoge kwaliteit casual/lifestyle mannenkleding ontwerpt en verkoopt. De perfecte kwaliteit en de tijdloze uitstraling van de verlichting is belangrijk voor State of Art.

Winkelverlichting en etalageverlichting heeft een grote bijdrage op de aantrekkelijkheid van de winkel en het product. Door hier bewust de aandacht op te leggen, wordt de beleving, sfeer en het grootste doel: de verkoop bevorderd.

LED-Winkelverlichting is bedoeld om vele uur achter elkaar te branden. LED-armaturen zijn wel tot 90% zuiniger als retrofit armaturen en gasontladingsarmaturen. Het is dus interessant om de oude winkelverlichting te vervangen voor LED-winkelverlichting, om zo te besparen op de energiekosten.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app