Schoolverlichting

Voor schoolgebouwen is daglicht een primaire bron van licht. Daglicht stimuleert zowel het algemene welzijn als het concentratievermogen van leerkrachten en leerlingen. In een school is er echter niet onbeperkt ruimte voor daglicht. Daarom is het belangrijk om daglicht aan te vullen met kunstlicht. 

Voor de meest optimale leeromgeving heeft de juiste schoolverlichting invloed op de leerprestaties van de leerlingen. Ook voor het welzijn van de leerkrachten is het van belang om de juiste verlichting zorgvuldig te kiezen.

Over het effect van goede schoolverlichting

Als we specifieker inzoomen op aspecten als concentratievermogen en vitaliteit, zien we dat verlichting invloed op ons heeft. De juiste schoolverlichting zorgt namelijk dat leerkrachten en leerlingen zich goed voelen en beter presteren. Zo kunnen ze het bord goed aflezen, zich beter concentreren. Leerkrachten hebben een prettig visueel comfort en kunnen de materie beter overdragen als ze in een prettige omgeving werken. 

 

Naast een groot effect op de werksfeer en de prestaties heeft de juiste verlichting ook veel invloed op uw energierekening. Met energiezuinige LED-schoolverlichting kan namelijk enorm bespaard worden op de energielasten. 

Laat ons u adviseren bij de keuze van de schoolverlichting

Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen voor de eindgebruiker. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg met de klant maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen mogelijk.

Naast decoratieve en algemene verlichting denken wij ook mee met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Het eindontwerp is gereed als alle partijen tevreden zijn, inclusief montageplan en stekkerbare armaturen. Naar wens maken we een proefopstelling en energierapport.

Bij levering worden armaturen gecodeerd aan de hand van het montageplan en naar wens in delen aangeleverd. De snoerenbox leveren we mee voor een vlotte installatie. Bij oplevering lopen we alles door tot het naar wens is. Wij denken dus ook mee in oplossingen na het leveren.

Het selecteren van schoolverlichting is maatwerk. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek begeleiden wij je graag naar de beste oplossing. 

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app