JADS Universiteit De Mariënburg

Project: JADS Mariënburg
Locatie: 's-Hertogenbosch
Armaturen: Led LLX, LED Circ, LED Circ III, LED Rekta, LED Vista Pendant Pro 650, LED Pendant Pipes Tube en LED Spot Pluto

De Marienburg huisvest de Universiteit JADS, Dit historische pand (15.000m2) ligt in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.
Dankzij het toepassen van LED verlichtingsarmaturen van POP Light heeft het pand een frisse uitstraling, zowel binnen als buiten. Er zijn beeldschermvriendelijke armaturen gebruikt.

Voor een schoolgebouwen is daglicht een primaire bron van licht. Daglicht stimuleert zowel het algemene welzijn als het concentratievermogen van leerkrachten en leerlingen. In een school is er echter niet onbeperkt ruimte voor daglicht. Daarom is het belangrijk om daglicht aan te vullen met kunstlicht.

Voor de meest optimale leeromgeving heeft de juiste schoolverlichting invloed op de leerprestaties van de leerlingen. Ook het welzijn van de leerkrachten is het belangrijk om de juiste schoolverlichting zorgvuldig te kiezen.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app