Restaurant verlichting

De sfeer in een restaurant is net zo belangrijk als het eten. Van grote invloed op deze sfeer is de restaurant verlichting. Door de juiste verlichting te gebruiken kan het restaurant worden afgestemd op het evenement dat er op dat moment plaatsvindt.

Er is in een restaurant sprake van verschillende lichtsituaties. Voor het lezen van een menukaart, het uitlichten van het interieur en voor de looppaden is specifieke restaurant verlichting nodig. Voor gelegenheden buiten het dineren om, zoals feesten, vergaderingen of misschien een beurs is specifieke restaurantverlichting nodig. Voldoende licht is wenselijk voor de medewerkers om hun werk aan de bar goed uit te kunnen voeren. Tegelijkertijd moet dit worden gerealiseerd zonder dat het afwijkt van het algehele lichtbeeld. De koks in de keuken hebben het juiste licht nodig om de gerechten te kunnen bereiden, een open of een dichte keuken geeft ook andere mogelijkheden en eisen. Voor de schoonmaak is goede verlichting nodig en daarnaast is juist geplaatste noodverlichting erg belangrijk voor het geval de spanning weg valt.

POP Light is uw partner op het gebied van restaurant verlichting

Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen in de specifieke situatie. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg met de klant maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen mogelijk.

Naast decoratieve en algemene verlichting denken wij ook mee met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Het eindontwerp is pas gereed wanneer alle partijen tevreden zijn, inclusief montageplan en stekkerbare armaturen. Naar wens maken we een proefopstelling en energierapport.

Bij levering worden armaturen gecodeerd aan de hand van het montageplan en naar wens in delen aangeleverd. De snoerenbox leveren we mee voor een vlotte installatie. Bij oplevering lopen we alles door tot het naar wens is. Wij denken dus ook mee in oplossingen na het leveren. 

Wij denken graag met je mee om jouw restaurant naar wens te voorzien van de juiste restaurant verlichting

Het selecteren van restaurant verlichting is maatwerk. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek begeleiden wij je graag naar de beste oplossing. 

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Feedback