Restaurant verlichting

De sfeer in een restaurant is net zo belangrijk als het eten. Van grote invloed op deze sfeer is de restaurant verlichting. Door de juiste verlichting te gebruiken kan het restaurant worden afgestemd op de juiste setting. 

Er is in een restaurant sprake van verschillende lichtsituaties. Voor het lezen van een menukaart, het uitlichten van het interieur en voor de looppaden is specifieke restaurant verlichting nodig.

Voor gelegenheden buiten het dineren om, zoals feesten, vergaderingen of misschien een beurs is specifieke verlichting nodig. Voldoende licht is wenselijk voor de medewerkers om hun werk aan de bar goed uit te kunnen voeren. 

Tegelijkertijd moet dit worden gerealiseerd zonder dat het afwijkt van het algehele lichtbeeld. De koks in de keuken hebben het juiste licht nodig om de gerechten te kunnen bereiden, een open of een dichte keuken geeft ook andere mogelijkheden en eisen. 

Voor de schoonmaak is goede verlichting nodig en daarnaast is juist geplaatste noodverlichting erg belangrijk voor het geval de spanning weg valt.

Best wat aspecten om rekening mee te houden. De wensen en eisen werkt het team van POP Light uit in een doordacht lichtplan. Zo realiseer je het mooiste en beste resultaat binnen het beschikbare budget. 

restaurant verlichting lichtadvies

Verschillende lagen verlichting

Het creëren van verschillende lagen verlichting in verschillende zones van het restaurant kan een gevoel van diepte en dimensie toevoegen. Accentverlichting kan bijvoorbeeld kunstwerken of specifieke architecturale elementen benadrukken. Door te spelen met deze diepte creëer je een unieke lichtbeleving. 

Dimmen van verlichting

Dimbare verlichting geeft jou als restauranteigenaar de mogelijkheid om de lichtintensiteit aan te passen aan verschillende tijden van de dag en gelegenheden. Hierdoor kun je de gewenste sfeer voor elke situatie creëren.

Specialisten in restaurantverlichting

Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-verlichting die tot zijn recht komen in elke specifieke situatie.

Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. We werken merk onafhankelijk en leveren maatwerk binnen elk mogelijk budget. 

In overleg met jou maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast kunnen we sample armaturen inzetten om een idee te geven van het effect. 

Naast decoratieve en algemene verlichting helpen we je met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Contact ons en we denken graag met je mee om jouw restaurant een unieke (licht)beleving te geven. 

Het selecteren van restaurant verlichting is maatwerk. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek begeleiden wij je graag naar de beste oplossing. 

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor

Laat je bericht achter

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app