Restaurant Heidelust Vught

Restaurantverlichting-POPLight-Heidelust
Project: Restaurant Heidelust Vught
Locatie: Vught
Armaturen: 3-Fase rail met spot Spica dim to warm en wandarmatuur Hexo

Restaurant Heidelust Vught is een sfeervol restaurant en evenementenlocatie. Met de restaurantverlichting houden we rekening met de verschillende sferen die er neergezet moeten worden.
De wandarmaturen in goud passen bij het kleurenpallet van Heidelust. De dim to warm spots in de rail geven het gehele restaurant elk moment van de dag en met elke gelegenheid een sfeervolle uitstraling.

De sfeer in een restaurant is net zo belangrijk als het eten. Van grote invloed op deze sfeer is de restaurantverlichting. Door de juiste verlichting te gebruiken kan het restaurant worden afgestemd op het evenement dat er op dat moment plaatsvindt. Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen voor de eindgebruiker. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting.

Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg met de klant maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen mogelijk. Naast decoratieve en algemene verlichting denken wij ook met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Wij denken graag mee om dit restaurant te voldoen aan alle wensen met haar restaurantverlichting.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app