NH Collection Eindhoven

Project: NH Collection
Locatie: Eindhoven
Armaturen: LED Wall Hexio 200, LED Pendel goud Bloomingville, LED Wall Tubio, LED Pendel Tubio en LED Pendel Brokis Shadows.

Het NH Collection hotel bevindt zich midden in het centrum van Eindhoven en is in 2017 opgeleverd. NH Collection is het premium merk van NH Hotel Group. Het omvat vier- en vijfsterrenhotels die gevestigd zijn in historische en iconische gebouwen op strategische locaties. Het merk biedt onder het motto ‘feel the extraordinary’ zijn gasten een memorabele beleving. De restaurantverlichting die is gebruikt past helemaal bij dat gevoel. Er is gekozen voor luxe armaturen die een warme sfeer geven. Doordat er gebruik wordt gemaakt van het DALI systeem kan de verlichting gemakkelijk worden gedimd naar het gewenste lichtniveau.

De eerste indruk is erg belangrijk bij een hotel. De bezoeker wil bij het zien van de buitengevel en de entree prettig ontvangen worden. Deze sfeer en eerste indruk worden ook neergezet door hotelverlichting. Door de hotelverlichting op te delen in zones, kan de sfeer en functie goed bepaald worden. De balie is in het algemeen sterker verlicht, zo ziet de gast duidelijk waar ze zich kunnen melden en kunnen de medewerkers hun werk goed uitvoeren. De foyer is zachter en warmer verlicht, zodat de gast zich rustig en op zijn/haar gemak voelen.

De sfeer in een restaurant is net zo belangrijk als het eten. Van grote invloed op deze sfeer is de restaurantverlichting. Door de juiste verlichting te gebruiken kan het restaurant worden afgestemd op het evenement dat er op dat moment plaatsvindt. Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen voor de eindgebruiker. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting.

Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg met de klant maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen mogelijk. Naast decoratieve en algemene verlichting denken wij ook met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Wij denken graag mee om dit restaurant te voldoen aan alle wensen met haar restaurantverlichting.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app