Restaurant Hemels Vught

restaurantverlichting-poplight-hemels-vught
Project: Restaurant Hemels
Locatie: Vught
Armaturen: Tom Dixon's Cell Tall en Wall, MOOOI NON-Random

Naast het realiseren van de verlichting in de Petrus Kerk heeft POP Light ook het restaurantverlichting bij restaurant Hemels voorzien.
De bomen rondom het restaurant worden mooi uitgelicht door middel van robuuste LED grondspot. Deze zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Bij het pad naar de entree zijn vierkante zit armaturen gebruikt die 360 graden licht uitstralen.
De trap richting de ingang wordt subtiel aangelicht met ingebouwde wandarmaturen. Het gebouw heeft een unieke vorm. Om deze extra te benadrukken zijn er in het plafond van de overkapping downlighters geplaatst. Deze spots zorgen er tevens voor dat er in de avond minder reflectie in de ramen zichtbaar is.

Het restaurant heeft een warme en luxe uitstraling met leuke vintages details. De armaturen die zijn gebruikt passen goed bij deze sfeer. Boven de bar hangen lampen van Tom Dixon, de Cell Tall. Van deze serie zijn ook de wandarmaturen gebruikt bij de toiletten.
Boven de grote ronde tafel is gekozen voor de restaurantverlichting lamp Non Random van MOOOI. Bij de eettafeltjes loopt een 3-Fase rail met spots die het plafond uitlichten. Daarnaast hangen de handgeblazen glazen pendelarmaturen. Deze geven een mooi warm diffuus licht.

De sfeer in een restaurant is net zo belangrijk als het eten. Van grote invloed op deze sfeer is de restaurantverlichting. Door de juiste verlichting te gebruiken kan het restaurant worden afgestemd op het evenement dat er op dat moment plaatsvindt. Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen voor de eindgebruiker. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting.

Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg met de klant maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen mogelijk. Naast decoratieve en algemene verlichting denken wij ook met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Wij denken graag mee om dit restaurant te voldoen aan alle wensen met haar restaurantverlichting.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app