Restaurant Vigor Vught

restaurantverlichting-poplight-vigor
Project: Restaurant Vigor
Locatie: Vught
Armaturen: Inbouwspots Ato, Inbouwwandlamp Side, Wandlamp Diesel en Hanglamp Ilargi.

Restaurant Vigor heeft op 30 mei 2022 een Michelinster in ontvangst mogen nemen. Niet veel eerder stond Vigor ook in het nieuws nadat ze de Entree Award 2021 hebben gewonnen met ‘Best New Restaurant Design’ 

SterrenRestaurant Vigor is gevestigd in villa Bleijenburg te Vught, een rijksmonument uit de zeventiende eeuw en gelegen naast de imposante Sint Petruskerk. De centrale bar vormt het hart van de zaak. Bij Vigor geniet je van een warme ongedwongen sfeer van puurheid en verfijning tot in de kleinste details. De restaurantverlichting versterkt de intieme en gezellige sfeer, en geeft uiteraard het juiste POP light licht op de juiste plaats.

De sfeer in een restaurant is net zo belangrijk als het eten. Van grote invloed op deze sfeer is de restaurantverlichting. Door de juiste verlichting te gebruiken kan het restaurant worden afgestemd op het evenement dat er op dat moment plaatsvindt. Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen voor de eindgebruiker. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

Wij denken graag mee om dit restaurant te voldoen aan alle wensen met haar restaurantverlichting.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app