Restaurant Apravizel Eindhoven

restaurantverlichting-POPLight-Apravizel
Project: Restaurant Apravizel Eindhoven
Locatie: Eindhoven
Armaturen: LED Wall Staal, LED Pendel Lilley & Son Messing, LED Wall Frama Messing en LED Pendel Z5 Black Sisal.

Restaurant Aprazivel bevindt zich in het centrum van Eindhoven in de gezellige uitgaanswijk De Bergen. Je kunt hier lunchen en dineren. Dat betekent dat de gehele dag en avond sfeervolle restaurantverlichting nodig is.

Het restaurant heeft een warme industriële sfeer. Er is gekozen voor eenvoudige armaturen met een stoere uitstraling. LED Rustic lichtbronnen voor de wand en boven de tafeltjes. Door het gebruik van wandarmaturen met grote scharnierarmen kan het licht worden verplaatst. Een echte eyecatcher zijn de visnet pendelarmaturen, die perfect passen in dit restaurant.

De sfeer in een restaurant is net zo belangrijk als het eten. Van grote invloed op deze sfeer is de restaurantverlichting. Door de juiste verlichting te gebruiken kan het restaurant worden afgestemd op het evenement dat er op dat moment plaatsvindt. Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen voor de eindgebruiker. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting.

Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg met de klant maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen mogelijk. Naast decoratieve en algemene verlichting denken wij ook met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Wij denken graag mee om dit restaurant te voldoen aan alle wensen met haar restaurantverlichting.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app