NH Hotel Brussels EU Berlaymont

restaurantverlichting-poplight-nh-hotel-brussel-maatwerk
Project: NH Hotel Brussels EU Berlaymont
Locatie: Brussel
Armaturen: Maatwerk Special Liquide Line

Bij NH Hotel Brussels hebben we een maatwerk armatuur gemaakt, wat sierlijk door de hal heen beweegt. POP Light denkt op een breed vlak mee op het gebied van restaurantverlichting en hotelverlichting.

De eerste indruk is erg belangrijk bij een hotel. De bezoeker wil bij het zien van de buitengevel en de entree prettig ontvangen worden. Deze sfeer en eerste indruk worden ook neergezet door hotelverlichting. Door de hotelverlichting op te delen in zones, kan de sfeer en functie goed bepaald worden. De balie is in het algemeen sterker verlicht, zo ziet de gast duidelijk waar ze zich kunnen melden en kunnen de medewerkers hun werk goed uitvoeren. De foyer is zachter en warmer verlicht, zodat de gast zich rustig en op zijn/haar gemak voelen.

Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg met de klant maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen mogelijk. Naast decoratieve en algemene verlichting denken wij ook met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Wij denken graag mee om dit restaurant te voldoen aan alle wensen met haar restaurantverlichting.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app