Restaurant Seasons Oisterwijk

restaurantverlichting-poplight-seasons-oisterwijk
Project: Seasons
Locatie: Oisterwijk
Armaturen: Pendelarmatuur Thinkpaper, AR70 dim to warm en verlichte achterwand

U vindt Seasons Oisterwijk in een prachtig pand achter een historische gevel.
Seasons gaat met haar gerechten met de seizoenen mee, met pure ingrediënten en authentieke bereidingswijzen. Sfeervol genieten van al het goede in een ongedwongen ambiance is het motto.
Met de restaurantverlichting is met de armaturen rekening gehouden met dit pure en authentieke karakter, zoals organische transparante vormen van glas en armaturen van karton.

De sfeer in een restaurant is net zo belangrijk als het eten. Van grote invloed op deze sfeer is de restaurantverlichting. Door de juiste verlichting te gebruiken kan het restaurant worden afgestemd op het evenement dat er op dat moment plaatsvindt. Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen voor de eindgebruiker. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting.

Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg met de klant maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen mogelijk. Naast decoratieve en algemene verlichting denken wij ook met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Wij denken graag mee om dit restaurant te voldoen aan alle wensen met haar restaurantverlichting.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app