PIM Sneakers

pim-winkelverlichting
Project: PIM Sneakers
Locatie: 's-Hertogenbosch en Rotterdam
Armaturen: LED Trackspot

‘s-Hertogenbosch
PIM Sneakers bevindt zich in het stadscentrum van ’s-Hertogenbosch. Langs de wanden staan vele sneakers. Om deze allemaal goed te kunnen verlichten hebben we gekozen voor een 3-Fase rail met de LED Trackspot Muse. De winkel wordt op een egale wijze verlicht. De zwarte rail wordt in het midden van de winkel geplaast en geeft een rustige en strakke uitstraling, die goed bij de winkel past.

Rotterdam
Bij dit filiaal van PIM Sneakers hebben we ook gebruik gemaakt van de 3-Faserail. Op deze manier blijft er een mooie eenheid in de winkels. De spots zijn ideaal om de sneakers uit te lichten. In het midden van de ruimte bevindt zich een grote plant in een plantenbak. Deze plant wordt mooi belicht met behulp van grondspots.

Winkelverlichting en etalageverlichting heeft een grote bijdrage op de aantrekkelijkheid van de winkel en het product. Door hier bewust de aandacht op te leggen, wordt de beleving, sfeer en het grootste doel: de verkoop bevorderd.

LED-Winkelverlichting is bedoeld om vele uur achter elkaar te branden. LED-armaturen zijn wel tot 90% zuiniger als retrofit armaturen en gasontladingsarmaturen. Het is dus interessant om de oude winkelverlichting te vervangen voor LED-winkelverlichting, om zo te besparen op de energiekosten.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app