Finesse Parketvloeren

winkelverlichting-poplight-finesse
Project: Finesse Parketvloeren
Locatie: 's-Hertogenbosch
Armaturen: 3-Fase rail en lichtlijnen

Finesse Parketvloeren te ‘s-Hertogenbosch is goed uitgelicht met winkelverlichting in de showroom en kantoorverlichting in de kantoorruimten. Finesse is een bedrijf wat creatief met hout om gaat, ze realiseren hout op vloeren tot plafonds en van trappen tot wandbekleding.
De LED lichtlijnen en spots zorgen voor een mooi uitgelichte showroom en de downlighter voor prettige werkverlichting op kantoor.
Door LED-grondspots is het gebouw aan de buitenzijde ook aantrekkelijk aangelicht.

Winkelverlichting en etalageverlichting heeft een grote bijdrage op de aantrekkelijkheid van de winkel en het product. Door hier bewust de aandacht op te leggen, wordt de beleving, sfeer en het grootste doel: de verkoop bevorderd. LED-Winkelverlichting is bedoeld om vele uur achter elkaar te branden. LED-armaturen zijn wel tot 90% zuiniger als retrofit armaturen en gasontladingsarmaturen. Het is dus interessant om de oude winkelverlichting te vervangen voor LED-winkelverlichting, om zo te besparen op de energiekosten.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app