Huijbregts Notarissen & Adviseurs

Kantoorverlichting-POPLight-Huijbregts-notarissen
Project: Huijbregts Notarissen & Adviseurs
Locatie: 's-Hertogenbosch
Armaturen: Wandarmatuur Caleo, pendelarmatuur Circulair ø1200mm., plafondarmatuur A3 ø400mm. zwart en zwart/goud

Bij Huijbregts Notarissen & Adviseurs te ‘s-Hertogenbosch is de kantoorverlichting vernieuwd naar LED-armaturen. In de kantoren zijn wandarmaturen en pendelarmaturen aangebracht. In de entree zijn het de glas in lood plafond en de wandarmatuur behouden, waarbij er een nieuwe LED-lichtbron in is aangebracht.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit.

Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een moodboard en lichtplan voor met geschikte kantoorverlichting per ruimte. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

Wilt u meer informatie over dit project of de mogelijkheden bij u bespreken neem dan contact met ons op.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app