Oude Rijksarchief

Kantoorverlichting-POPLight-Oude-Rijksarchief
Project: Oude Rijksarchief
Locatie: 's-Hertogenbosch
Armaturen: 3-Fase rail met spot Edda, pendelarmaturen rond , acoustische armaturen met mos

In het Rijksarchief te ‘s-Hertogenbosch heeft ruime en bijzondere werkplekken. De pendelarmaturen als kantoorverlichting met een doorsnede van 2,5m. en haar directe en indirecte licht van 2,5 m. komen hier goed tot zijn recht. De akoestische panelen met mos zorgen voor een prettige en sfeervolle werkplek.
Op de bovenste verdieping zijn de spanten van het dak zichtbaar. Om de constructie te benadrukken is gekozen voor een zwarte rail met spots.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit.

Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een moodboard en lichtplan voor met geschikte kantoorverlichting per ruimte. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

Wilt u meer informatie over dit project of de mogelijkheden bij u bespreken neem dan contact met ons op.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app