Residentiele verlichting

De mooiste lichtoplossingen voor uw woning

POP Light biedt hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor woonhuizen en villa’s. Ons gespecialiseerde team geeft lichtadvies voor binnen en buiten, maakt lichtplannen en levert sfeervolle en functionele verlichting.

Nauwe samenwerking voor het mooiste resultaat

POP Light werkt nauw met u en/of uw ontwerper en architect samen om een verlichtingsplan op maat te maken dat perfect past bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren. Zo realiseren we een prachtige balans tussen verlichting, architectuur en interieur.

Meer sfeer en warmte met een lichtplan op maat

Goede verlichting kan een groot verschil maken in de uitstraling en sfeer van uw huis. Het zorgt voor gezelligheid, het beter uit laten komen van ruimtes en een unieke signatuur geven aan uw inrichting. Ons team van lichtadviseurs werkt merkonafhankelijk en altijd binnen de mogelijkheden van uw budget.

Het maximale uit uw woningverlichting halen?

Onze lichtspecialisten adviseren en begeleiden u en ontwerpen voor u het perfecte lichtplan. Of u nu zelf bewoner bent of interieurdesigner die graag het lichtontwerp over wil laten aan lichtspecialisten. Met het team van POP Light werkt u op een prettige manier naar het mooiste resultaat. Neem contact op met POP Light voor een vrijblijvend gesprek.

 

verlichting voor residentieel

Het selecteren van verlichting voor uw woning is maatwerk. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek begeleiden wij je graag naar de beste oplossing. 

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor