Woning Boxtel

Project: Woning te Boxtel
Locatie: Boxtel
Armaturen: Karizma Dea serie
Samenwerking: KNX groep B.V.

Ruimte en beweging, oftwel space en kinetics. Dat is het uitgangspunt van de levensloopbestendige bungalow in de Meierij rond Den Bosch. Voor deze woning – met beton als inspiratiebron – heeft POP Light de verlichting verzorgd.  

Binnen het gelijkvloerse verblijf is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen zoals beton, hout en bovenal veel glas. Door de vele en grote ramen, komt er veel daglicht de woning binnen. Een belangrijk uitgangspunt waar we in het lichtplan rekening mee hebben gehouden. Dit in combinatie met de functie van de betreffende ruimte en de gewenste sfeer.  

Op basis van de stijl en wensen van de bewoners hebben onze lichtspecialisten voornamelijk gekozen voor lichtarmaturen van het merk Karizma Luce. Een prachtig Nederlands merk met premium kwaliteit verlichting. Het staat bekend om haar hoogwaardige verlichtingsoplossingen dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Daarnaast past dit merk uitstekend in de duurzame context van de woning.  

Door de nauwe samenwerking met de installateur KNX groep hebben we in een vroegtijdig stadium het lichtplan doorgenomen. Wat resulteert tot de juiste positionering van de armaturen op de betonnen muren en het plafond. De armaturen van Karizma Luce zijn uitgevoerd in het zwart met een gouden binnenzijde. Wat zorgt voor een warme en chique uitstraling. 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app