Karizma Luce

Over de verlichting van Karizma Luce

Karizma Luce is een Nederlandse fabrikant van premium verlichting. Dankzij de drive voor innovatie, in-house faciliteiten, hoge kwaliteitsnormen, snelle levering en uitgebreide garantie, biedt Karizma Luce prachtige armaturen aan. Karizma Luce’s hoogwaardige en uitgebreide assortiment heeft alles wat je nodig hebt  om de verwachtingen te overtreffen. Welke verlichtingsuitdaging u ook hebt. 

Dit merk van Nederlandse bodem is opgericht in 2000 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een merk dat synoniem staat voor innovatie en design in de verlichtingsindustrie. 

Met een passie voor het creëren van hoogwaardige verlichtingsoplossingen heeft Karizma Luce een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Met verlichting die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. 

Het doel van Karizma Luce is om de verlichtingservaring te verbeteren door middel van unieke en eigentijdse ontwerpen. Het merk streeft ernaar om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Door te focussen op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, blijft Karizma Luce een leider in de verlichtingsindustrie.

 

Bekijk de catalogus van Karizma Luce