Woning Fort Isabella

Project: Woning Fort Isabella
Locatie: Vught
Armaturen: Sammode Breughel en Intra Minus

Voor een voormalige kazerne, nu getransformeerd tot een unieke woning, vroeg de eigenaresse aan POP Light om mee te denken met de verlichting. Met ruimtes die hoogten van maar liefst 4 meter bereiken, vroeg ze om verlichting die de imposante sfeer van haar woning evenaren. Na een bezoek aan de indrukwekkende JADS Universiteit in ‘s-Hertogenbosch, waar POP Light het lichtplan en de armatuurkeuze verzorgde in samenwerking met een architect, wordt de inspiratie gevonden voor de hal van haar eigen woning.

Na een zorgvuldige analyse van de ruimte, met samples, een rolmaat, laser en schilderstape, heeft POP Light in samenspraak met de klant een unieke compositie gecreëerd voor de hal. Hier kozen we voor een serie pendelarmaturen in een speels mikado-effect, aangestuurd door Casambi.

Boven het kookeiland schitteren twee donkerblauwe pendelarmaturen van het merk Sammode. Deze cilindervormige armaturen, vervaardigd uit borosilicaatglas en maritiem roestvrij staal, zijn niet alleen esthetisch verbluffend maar ook buitengewoon duurzaam met hun IP68-classificatie, wat uitzonderlijk is voor residentiële toepassingen. Sinds 1927 staat Sammode bekend om hun toewijding aan hoogwaardige armaturen, oorspronkelijk ontworpen voor industrieel gebruik, wat naadloos is overgegaan naar hun designcollectie.

Wat de Sammode Brueghel zo onderscheidend maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen, resulterend in een robuust armatuur met een prachtig lichtbeeld. Met keuzemogelijkheden in lumen output, lichtkleur en dimbaarheid, biedt dit model in 2700K met Casambi-technologie zowel direct als indirect licht, volledig aanpasbaar aan de persoonlijke voorkeuren van de klant. Bij POP Light zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan de unieke sfeer en functionaliteit van deze bijzondere woning. Ontdek hoe wij ook uw ruimte kunnen transformeren met onze innovatieve verlichtingsoplossingen.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app