Nieuws

Sammode Brueghel Pendelarmatuur

Bij POP Light begrijpen we dat verlichting niet alleen een bron van licht is, maar ook de leefruimte kan verrijken met sfeer en mooie materialen.

Zoals deze onderscheidende pendelarmatuur van Sammode Architecture & Design.

De exclusieve armaturen van het Franse Sammode vallen direct op door hun unieke ontwerp. Zo ook de Sammode Brueghel. 

Al sinds 1927 staat Sammode bekend om hun toewijding aan hoogwaardige armaturen, oorspronkelijk ontworpen voor industrieel gebruik. Deze expertise is naadloos overgegaan naar hun design-lijn, waarbij de herkenbare buisvorm altijd is behouden. Hierdoor worden de kennis en inzichten uit industriële armaturen optimaal toegepast binnen deze designcollectie. 

Wat de Sammode Bruegel echt onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardige materialen, hetgeen resulteert in een robuust armatuur met een prachtig lichtbeeld. Je hebt de mogelijkheid om uit verschillende uitvoeringen te kiezen, variërend in lumen output, lichtkleur en dimmogelijkheden. Dit model in 2700K met Casambi-technologie biedt zowel direct als indirect licht, elk afzonderlijk instelbaar in lichtsterkte.

Dit pendelarmatuur is gebouwd om lang mee te gaan, met een cilinder van borosilicaatglas en roestvrij staal van maritieme kwaliteit. Wat betreft duurzaamheid is de IP68-classificering uitzonderlijk hoog, zeker voor residentiele toepassingen. Het armatuur is namelijk volledig water- en stofbestendig is.

Dit maakt de Sammode Bruegel pendelarmatuur veelzijdig in gebruik. Of het nu boven het kookeiland, buiten, of in een kantoorsetting is. Dit armatuur creëert overal een uniek lichtbeeld dat zorgt voor sfeer en aangenaam licht.

Meer weten over de Sammode Bruegel? Neem contact op met het team van POP Light.

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app