Woonboerderij Oirschot

Project: Woonboerderij Oirschot
Locatie: Oirschot
Armaturen: Wandarmaturen Jacco Maris en Delta Light, bronzen inbouwarmaturen Deep en 3-Fase rail met spots
Samenwerking: Hyperion Elektrotechniek

Via elektrotechnische installatiebedrijf Hyperion is de samenwerking gestart voor de woonboerderij van Marc en Marieke.

De woonboerderij kreeg een totale make over en daar hoorde naast de nieuwe indeling ook een volledig nieuw lichtplan met een mooie samenstelling van armaturen bij. In een vroegtijdig stadium is er gekozen om de basisarmaturen in de kleuren zwart en brons en de lichtkleur in dim-to-warm toe te passen. Doordat diverse ruimten multifunctioneel worden gebruikt, als werken en wonen, kan op elk moment van de dag de gewenste sfeer van de verlichting worden verwacht.

Marieke: “Met name de verlichting was voor ons een belangrijk aandachtspunt. We vonden het belangrijk om de woonboerderij goed én mooi te verlichten, met overal dezelfde lichtsterkte op dezelfde lichtlijnen. Een goed lichtplan was hierbij essentieel. Hyperion realiseerde dit in samenwerking met Poplight uit Den Bosch. Onze wensen werden uitgebreid in kaart gebracht, waarna men een lichtplan opstelde. Zelf ben ik ook bij Poplight geweest om een aantal zaken uit te kiezen, zoals de kleuren en modellen van de lampen. Naast de verlichting dacht Hyperion ook op andere vlakken met ons mee. Het bedrijf bracht bijvoorbeeld de netwerkverbindingen, die zich voorheen verspreid door de boerderij bevonden, samen op één plek. Een mooiere en gemakkelijkere oplossing dan voor de verbouwing.”

De verbouwing is inmiddels afgerond, met een prachtig resultaat. Marieke: “Ik ben heel tevreden over het werk en over het resultaat. Alles werkt zoals het moet werken en de verlichting is een echte blikvanger geworden. Ik noem de woonboerderij soms gekscherend mijn lampenwinkel, zoveel lampen heb ik aangeschaft. Maar ik heb er absoluut geen spijt van. De verlichting brengt veel sfeer in de woning.”

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app