Rheinparkcarree en Monberg kantoor

kantoorverlichting-POPLight-Rheinpark-Monberg
Project: Rheinparkcarree en Monberg Office
Locatie: Monheim am Rhein, Duitsland
Armaturen: LED Panelen, LED Cilin, LED Spectre, LED Spot Moon en LED Spot Pluto

Rheinparkcarree en Monberg kantoor zijn twee prachtige nieuwbouw kantoren met uitzicht over de Rijn.

Rheinparkcarree
Dit gebouw is erg opvallend door de gele koker bovenop het gebouw. Het kantoor voor OXEA heeft 4.000 m² wordt onder andere verlicht door de kantoorverlichting 6060 LED panelen.

Monberg Office
Het gebouw bestaat uit 6 verdiepingen met een totaal opervlakte van 5.300 m². Achter dit gebouw staat de parkeergarage Parkhaus Monberg. Klik hier voor meer informatie over de parkeergarage.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit. Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een moodboard en lichtplan voor met geschikte kantoorverlichting per ruimte. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

 

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app