Aannemersbedrijf M.P. Drijvers

POPLight-kantoorverlichting-aannemersbedrijf-Drijvers
Project: Aannemersbedrijf M.P. Drijvers
Locatie: 's-Hertogenbosch
Armaturen: Inbouw armatuur AR111, wandlamp Box, pendelarmaturen Mos-8, Futon-S, Iris, Lona, Edge en Circular
Samenwerking: Aannemersbedrijf M.P. Drijvers

Bij Aannemersbedrijf M.P Drijvers is er gekozen voor moderne LED kantoorverlichting met akoestische werking.

Bij binnenkomst is het contrast tussen het oude pand en de moderne verlichting bij aannemersbedrijf M.P Drijvers verfijnd toegepast. Op de begane grond hangen diverse moderne, ronde en 8-vormige LED pendelarmaturen met een akoeistische werking.
De zwarte en witte LED armaturen worden afgewisseld met armaturen die ingelegd zijn met akoestische mos of vilt. De kleuren van de verschillende armaturen komen stijlvol in kleurenpallet van het interieur terug.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast kan verlichting en de keuze in armaturen ook de identiteit van het bedrijf uitstralen. Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een overzicht op welk LED armatuur geschikt is als kantoorverlichting.

Wilt u meer informatie over dit project of de mogelijkheden bij u bespreken neem dan contact met ons op.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app