Certitudo

Kantoorverlichting- POPLight-Certitudo
Project: Certitudo Capital
Locatie: 's-Hertogenbosch
Armaturen: downlighter Squat, pendelarmatuur Candle en pendelarmaturen Lona en Wave.

Certitudo Capital ontwikkelt en beheert woningprojecten in heel Nederland. Ze realiseren luxe afgewerkte appartementen voor young professionals op centrumlocaties en bieden aantrekkelijke koop- en huurwoningen aan. POPLight heeft een lichtplan ontworpen met de luxe uitstraling die voor Certitudo staat. Downlighters in combinatie met strakke pendelarmaturen geven samen voldoende licht in de spreekkamers, kantoren en in de gangen.

De productiviteit, prestaties en de sfeer op de werkvloer worden verbeterd door de juiste hoeveelheid licht. Daarnaast straalt kantoorverlichting ook het merk en identiteit van het bedrijf uit.

Naar aanleiding van verschillende uitgangspunten, als de indeling, uitstraling, functie en afmeting van het kantoor, stelt POP Light een moodboard en lichtplan voor met geschikte kantoorverlichting per ruimte. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk.

Wilt u meer informatie over dit project of de mogelijkheden bij u bespreken neem dan contact met ons op.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app