Kenniscentrum

Het is ons doel om installatie- en maintenancekosten te reduceren en de veiligheid van de medewerkers op de plant te verhogen. Om die doelen samen met jou te realiseren delen wij op regelmatige basis kennis. Dit doen wij in de vorm van Webinars, Whitepapers, product nieuws en blogs.


Een energiezuinig pand is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met een energielabel C zorgt u ervoor dat uw pand voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Led verlichting zorgt voor een aanzienlijke besparing op energie, helpt om aan een energielabel C status te voldoen en biedt een uitgelezen kans om het comfort in een ruimte te optimaliseren Lees er alles of in deze whitepaper. 

Een goede voorbereiding, het gebruik van stekkerbare verlichting, een logistiekplan en de snoerenbox kunnen bijdragen aan een snellere en foutloze installatie van verlichting. 

 

De lichtspecialisten van POP Light helpen bij het opstellen van een duidelijk licht- en installatieplan. Daarnaast denken we mee met een efficiënte installatie door gebruik te maken van stekkerbare verlichting. Logistiek en de meegeleverde snoerenbox zorgen voor een snelle en foutloze installatie. 

Al deze informatie kan u lezen in onze White paper: ‘Sneller en foutloos verlichting installeren’.