Hotel verlichting

De eerste indruk is erg belangrijk bij een hotel. De bezoeker wil bij het zien van de buitengevel en de entree prettig ontvangen worden. Deze sfeer en eerste indruk worden ook neergezet door hotel verlichting.

Kies voor kwaliteit LED-kantoorverlichting ​

Door hotel verlichting op te delen in zones, kan de sfeer en functie per zone bepaald worden. De balie is in het algemeen sterker verlicht, zo ziet de gast duidelijk waar ze zich kunnen melden en kunnen de medewerkers hun werk goed uitvoeren. De foyer is zachter en warmer verlicht, zodat gasten zich rustig en op zijn/haar gemak voelen.

In een hotel worden vele vormen hotel verlichting toegepast om de sfeer goed neer te zetten. Zo wordt er gekozen voor pendelarmaturen, plafondarmaturen, wandarmaturen, inbouwarmaturen en vloerlampen. Daarnaast is er ook oog voor verlichting die wellicht niet direct zichtbaar is voor de gast. Zo wordt er ook goed nagedacht over noodverlichting, vluchtwegarmaturen en daglicht- en aanwezigheidssensoren in trappenhuizen en gangen.

In de hotelkamer worden diverse functies uitgevoerd, naast slapen gebruikt de gast het ook als werkruimte of om uit te rusten. Ook de schoonmakers vinden het prettig om goed licht te hebben. Voor al deze functies is een geschikt plan met de juiste hotelverlichting nodig.

POP Light is uw partner op het gebied van hotel verlichting​

Bij POP Light maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen in de specifieke situatie. Daarbij houden we rekening met de technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Bij POP Light hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen vanzelfsprekend mogelijk. Naast decoratieve en algemene hotel verlichting denken wij ook mee met het sensorenplan en noodarmaturenplan.

Het eindontwerp is pas gereed wanneer alle partijen tevreden zijn, inclusief montageplan en stekkerbare armaturen. Naar wens maken we een proefopstelling en energierapport. Bij levering worden armaturen gecodeerd aan de hand van het montageplan en naar wens in delen aangeleverd. De snoerenbox leveren we mee voor een vlotte installatie. Bij oplevering lopen we alles door tot het naar wens is. Wij denken dus ook mee in oplossingen na het leveren. 

Wij denken graag met je mee om uw hotel naar wens te voorzien van de juiste hotel verlichting. 
Benieuwd wat wij te bieden hebben voor uw hotel? Plan via onderstaande knop snel vrijblijvend een adviesgesprek in. 

Het selecteren van hotel verlichting is maatwerk. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek begeleiden wij je graag naar de beste oplossing. 

Een greep uit onze eerdere verlichtingsprojecten

Zij gingen u voor

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app