Restaurant LOFF

restaurant verlichting LOFF 's Hertogenbosch
Project: Restaurant LOFF
Locatie: 's Hertogenbosch
Armaturen: 3-fase rail, wandverlichting, lichtbakken, LED-strips
Samenwerking: Marechal Elektro, architectenbureau King Kongs, Triple C

In samenwerking met het team van Marechal Elektro, architectenbureau King Kongs en de bouwbegeleider van Triple C heeft het team van POP Light het lichtplan van restaurant LOFF verwezenlijkt.

LOFF had – met het oog op hun verbouwing – POP Light benaderd voor het ontwerpen van een lichtplan dat de ambiance van hun restaurant gedurende de hele dag kan bepalen. Met daarbij een bijzondere focus op het creëren van een warme en uitnodigende sfeer in elke hoek van het restaurant.

Binnen het project is de 3-fase rail al in een vroeg stadium geïnstalleerd door Marechal Elektro, waardoor er een akoestisch spuitplafond tegenaan kon worden gezet. De spots in deze rails verlichten de gehele ruimte met de focus op de graffitiwand.

Om diepte te creëren hebben we gebruik gemaakt van verschillende modellen wandverlichting. Het speelse effect draagt bij aan een sfeervolle en warme setting in het restaurant.

Maatwerk lichtbakken – die precies aansluiten bij de vraag en wensen van de klant – zij geïnstalleerd om de toiletten, bar en de ingang duidelijk aan te duiden, waardoor gasten moeiteloos hun weg kunnen vinden.

Alle verlichting is uitgevoerd in dim-to-warm, wat er voor zorgt dat het licht de gehele dag een prettige warme sfeer geeft.

Bij de oplevering merkten we op dat het opstapje richting de trap mogelijk een veiligheidsrisico vormde. Daarvoor hebben we snel een trap LED-strip kunnen leveren, zodat de gasten veilig hun weg naar het toilet kunnen vinden.

Bij POP Light hebben we niet alleen oog voor het creëren van prachtige verlichtingsoplossingen, maar ook voor de veiligheid en functionaliteit ervan. Dit project is een perfect voorbeeld hoe licht een ruimte tot harmonieuze en uitnodigende omgeving maakt. Meer over restaurantverlichting.

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app