Brasserie de Baron

verlichting bar
Project: Brasserie de Baron
Locatie: Udenhout
Armaturen: 3-Fase rails en spots
Samenwerking: Van Keulen Techniek en Triple C

Aan de rand van Udenhout en de Loonse en Drunense duinen vind je brasserie de Baron. Een heerlijke plek om te genieten in een natuurlijke omgeving.

De inspiratie voor Brasserie de Baron? Warme kleuren en een natuurlijke uitstraling. En dat is precies waar ons lichtplan om de hoek komt kijken.

Voor dit project hebben we intensief samengewerkt met onze partner vanuit Triple C die de bouwgeleiding verzorgt. Samen hebben we het interieurplan, moodboard en de gesprekken met de klant als leidraad genomen. Een mooie basis om ervoor te zorgen dat het licht perfect aansluit bij de sfeer die Brasserie de Baron wil uitstralen.

Alle armaturen zijn dim-to-warm of extra warm licht, wat zorgt voor die heerlijke, gezellige sfeer waar je naar op zoek bent. Bij een deel van het pand is de nok van het dak zichtbaar, terwijl een ander deel een lager plafond heeft dat is geschilderd in zwart. Hetgeen resulteert in een knusse en intieme hoek.

De 3-Fase rails en spots zijn uitgevoerd in het zwart zodat deze optimaal zijn geïntegreerd in het zwarte plafond. Alle wandarmaturen zijn uitgevoerd in een warme koperkleur, wat perfect past bij de wanden en meubels. Met enkele glazen pendelarmaturen die her en der hangen, creëren we een speelse dimensie die je zeker zal waarderen.

Of je nu komt voor een heerlijke maaltijd, een gezellige borrel, of gewoon om de unieke sfeer te ervaren. Brasserie de Baron is de plek waar je wilt zijn. Kom langs en ontdek het zelf! https://www.debaron-udenhout.nl/

Meer informatie over dit project? Of eens vrijblijvend bespreken wat goed licht voor u kan betekenen? Stuur ons een mail of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

×

Hallo!

Klik op de naam van de collega om een Whatsapp bericht te versturen.

× Stuur een app