Astro Lighting

Over de verlichting van Astro Lighting

Sinds 1997 delen de oprichters John Fearon en James Bassant een passie voor Brits lichtontwerp en een visie om producten met onderscheidende kwaliteit te creëren. Geobsedeerd door de details, verfijnen we elementen die anderen misschien over het hoofd zien, en dagen we onszelf uit zodat we het precies goed doen.

De armaturen van Astro beginnen in het Verenigd Koninkrijk als eenvoudige tekeningen in hun schetsboeken. Toekomstbestendige ontwerpen met een sobere esthetiek. Het is een eenvoud van vorm die ervoor zorgt dat onze producten een tijdloze kwaliteit behouden.

Ze geloven dat elk product gemaakt moet zijn om lang mee te gaan. Niet in compromissen en kiezen altijd voor de best mogelijke processen, in het vertrouwen dat als de engineering geweldig is, het eindproduct ook geweldig zal zijn.

POP Light - Specialist in Astro Lighting

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Astro Lighting. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus