Astro Lighting

Over de verlichting van Astro Lighting

Astro Lighting is een gerenommeerd merk in de wereld van lichtontwerp en biedt innovatieve en stijlvolle verlichtingsoplossingen voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Met hun toewijding aan hoogwaardig vakmanschap en geavanceerde technologie, is Astro Lighting synoniem geworden met het creëren van verlichtingsarmaturen die niet alleen de sfeer van elke kamer verlichten, maar ook verbeteren.

astro lighting led verlichting armaturen

Sinds 1997 delen de oprichters John Fearon en James Bassant een passie voor Brits lichtontwerp en een visie om producten met onderscheidende kwaliteit te creëren. Geobsedeerd door de details, verfijnen we elementen die anderen misschien over het hoofd zien, en dagen we onszelf uit zodat we het precies goed doen.

De armaturen van Astro beginnen in het Verenigd Koninkrijk als eenvoudige tekeningen in hun schetsboeken. Toekomstbestendige ontwerpen met een sobere esthetiek. Het is een eenvoud van vorm die ervoor zorgt dat onze producten een tijdloze kwaliteit behouden.

Ze geloven dat elk product gemaakt moet zijn om lang mee te gaan. Niet in compromissen en kiezen altijd voor de best mogelijke processen, in het vertrouwen dat als de engineering geweldig is, het eindproduct ook geweldig zal zijn.

In de loop der jaren heeft Astro Lighting zijn productassortiment uitgebreid met een gevarieerde selectie van binnen- en buitenverlichtingsopties, die tegemoetkomen aan verschillende ontwerpvoorkeuren en -vereisten.

Hedendaagse designtrends omarmen

Astro Lighting blijft in de voorhoede van designtrends en zorgt ervoor dat hun producten naadloos aansluiten bij de moderne esthetiek. Van strakke en minimalistische ontwerpen tot gedurfde en avant-gardistische stukken, Astro Lighting biedt een breed scala aan verlichtingsarmaturen die de visuele aantrekkingskracht van elke ruimte kunnen verhogen. Hun toewijding aan innovatie en aandacht voor detail is duidelijk in elk product dat ze maken.

Woonruimtes verlichten

Verbetering van woongebieden

Astro Lighting biedt een scala aan verlichtingsoplossingen om woonruimtes te verbeteren en een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Van hanglampen die dienen als brandpunten tot inbouwverlichting voor een naadloos uiterlijk, huiseigenaren hebben een overvloed aan opties om hun woonruimtes te verlichten volgens hun voorkeuren.

Het creëren van een rustige slaapkamer

De slaapkamer is een toevluchtsoord voor ontspanning en verjonging. Astro Lighting biedt een uitgebreid assortiment verlichtingsarmaturen die een slaapkamer kunnen omtoveren tot een oase van rust. Van zachte sfeerverlichting tot taakverlichting om te lezen, hun producten vinden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Stijlvolle verlichting voor keukens

Keukens zijn niet langer alleen ruimtes om te koken; Ze zijn geëvolueerd tot sociale hubs. Astro Lighting begrijpt het belang van goed verlichte keukens en biedt een brede selectie armaturen die functionaliteit combineren met stijl. Onderkastverlichting, hanglampen boven keukeneilanden en verstelbare spots zijn slechts enkele voorbeelden van hun veelzijdige aanbod.

Badkamers transformeren in heiligdommen

De wortels van Astro Lighting liggen in badkamerverlichting en ze blijven uitblinken op dit gebied. Hun badkamerverlichtingsarmaturen combineren elegantie en functionaliteit, creëren een serene sfeer en zorgen voor voldoende verlichting voor verzorgingstaken. Of het nu gaat om een eigentijdse ijdelheidslamp of een verlichte spiegel, Astro Lighting biedt opties voor elke smaak.

Commerciële ruimtes

Gastvrije ontvangstruimtes

Eerste indrukken zijn belangrijk en Astro Lighting erkent het belang van het creëren van een gastvrije sfeer in ontvangstruimtes. Hun verlichtingsarmaturen voegen een vleugje verfijning toe en creëren een positieve impact op bezoekers. Van statement hanglampen tot wandkandelaars, hun ontwerpen stralen professionaliteit en elegantie uit.

Productweergaven verbeteren

Goede verlichting kan een aanzienlijk verschil maken als het gaat om het presenteren van producten. De railverlichting en verstelbare spots van Astro Lighting zijn ideaal voor het markeren van merchandise in winkels. Deze armaturen bieden flexibiliteit en precisie, waardoor winkeleigenaren boeiende displays kunnen maken die klanten verleiden.

Taakverlichting voor kantoren

In kantooromgevingen is adequate taakverlichting cruciaal voor de productiviteit en het welzijn van werknemers. Astro Lighting biedt een scala aan kantoorverlichtingsoplossingen, waaronder bureaulampen, overheadverlichting en wandarmaturen. Deze opties zorgen voor optimale lichtomstandigheden, verminderen vermoeide ogen en bevorderen een gunstige werkomgeving.

Sfeerverlichting voor restaurants en cafés

Het creëren van de juiste sfeer is van vitaal belang in restaurants en cafés. Astro Lighting’s collectie van sfeerverlichtingsarmaturen stelt eigenaren van etablissementen in staat om de gewenste sfeer te creëren. Van dimbare wandlampen tot hanglampen met instelbare helderheid, deze armaturen dragen bij aan een gezellige en uitnodigende sfeer voor klanten.

Energie-efficiëntie benadrukken

Astro Lighting zet zich in voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Hun producten bevatten LED-technologie, die niet alleen een uitstekende verlichting biedt, maar ook aanzienlijk minder energie verbruikt in vergelijking met traditionele verlichtingsopties. Door te kiezen voor Astro Lighting, kunt u uw ruimte verlichten en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen.

 

Eenvoudige installatie en onderhoud

Astro Lighting begrijpt het belang van een probleemloze installatie en onderhoud. Hun armaturen zijn ontworpen met het oog op gebruikersgemak, met gebruiksvriendelijke installatie-instructies en duurzame materialen. Bovendien zijn hun producten gebouwd om lang mee te gaan, waardoor de noodzaak voor frequente vervangingen wordt geminimaliseerd.

 

POP Light – Specialist in Astro Lighting

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Astro Lighting. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus