Bover Barcelona

Misschien omdat ze uit de Middellandse Zee komen; het buitenleven is een van de gebieden waarin Bover verlichting het meest bekend is.
De gemene deler van deze collectie uit Barcelona is de combinatie van weerstand en gevoeligheid. Weerstand omdat led verlichting ontworpen om comfortabel buiten te kunnen leven, en gevoeligheid uitgedrukt in de delicatesse waarmee het het licht en de algemene warmte van de lamp zift. Deze kenmerken zorgen ervoor dat zowel de binnenkant als de buitenkant van een architecturale ruimte bijdragen aan het creëren van een gevoel van continuïteit.

Ontstaan van Bover verlichting

Bover Barcelona is een Spaans verlichtingsmerk dat in 1996 is opgericht door Joana Bover. Ze begon haar carrière als lichtontwerper met het maken van op maat gemaakte verlichtingsstukken voor haar klanten in haar kleine studio in Barcelona. Later kwam haar man, Lluís Porqueras, bij haar en ze breidden het bedrijf uit door hun eerste collectie in 2001 te creëren. Sindsdien is Bover Barcelona een bekende naam in de verlichtingsindustrie geworden en heeft het verschillende prijzen gewonnen voor hun innovatieve ontwerpen.

Tijdloos design

Het merk hecht veel waarde aan tijdloos lichtdesign. Daarbij worden onderscheidende materialen gebruikt voor de productie van de verlichting, zoals beton of riet. 

De ontwerpfilosofie van Bover Barcelona is gebaseerd op het creëren van verlichtingsoplossingen die niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Hun ontwerpen zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen en materialen en streven naar een balans tussen licht en schaduw. Ze geloven dat verlichting de omgeving moet verbeteren en een gevoel van harmonie moet creëren.

Specialist in Bover verlichting

POP Light is specialist in Bover Barcelona verlichting en past de lampen en armaturen van Bover veelvuldig toe. Wij adviseren u graag over de toepassing van dit prachtige onderscheidende merk en zorgen dat de verlichting maximaal tot haar recht komt met een goed doordacht lichtplan. 

Meer weten? Neem contact op. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus