Bover

Over de verlichting van Bover

Misschien omdat ze uit de Middellandse Zee komen; het buitenleven is een van de gebieden waarin Bover het meest bekend is.
De gemene deler van deze collectie is de combinatie van weerstand en gevoeligheid. Weerstand omdat het is ontworpen om comfortabel buiten te kunnen leven, en gevoeligheid uitgedrukt in de delicatesse waarmee het het licht en de algemene warmte van de lamp zift. Deze kenmerken zorgen ervoor dat zowel de binnenkant als de buitenkant van een architecturale ruimte bijdragen aan het creëren van een gevoel van continuïteit.

POP Light - Specialist in Bover

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Bover. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus