Brokis

Over de verlichting van Brokis

Brokis staat voor design, kwaliteit en de vaardigheid van meester-ambachtslieden die de eeuwenoude Boheemse glastraditie voortzetten. De verlichtingscollecties van Brokis hebben internationale bekendheid gekregen door handgeblazen glas te combineren met andere verfijnde materialen, zoals handgemaakt hout en metaal, in gedurfde composities die niet alleen de grenzen van hedendaags lichtontwerp, maar ook van de technologieën die in de productie worden toegepast. Het door een familie gerunde premiummerk werkt met geselecteerde ontwerpers van over de hele wereld en exploiteert zijn eigen historische glasfabriek ten zuidoosten van Praag. Elke brokis-lamp is een echt origineel, een functioneel kunstwerk dat zowel overdag als ’s nachts boeiend is.

POP Light - Specialist in Brokis

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Brokis. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus