Buzzi Space

Over de verlichting van Buzzi Space

Sinds de oprichting in 2007 is de drijvende kracht van BuzziSpace geweest om effectieve en hoogwaardige akoestische oplossingen, verlichting en meubels te produceren voor de steeds veranderende werkruimte die zowel functioneel als inspirerend is. De producten helpen overmatig lawaai te verminderen, zodat mensen dat kunnen zich meer gefocust, minder gestrest voelen en beter gedijen in professionele omgevingen. Dit heeft op zijn beurt onze missie aangewakkerd om gelukkige en gezonde werkplekken te creëren, samen met met het verhogen van het welzijn en de arbeidstevredenheid van werknemers wereldwijd.

POP Light - Specialist in Buzzi Space

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Buzzi Space. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus