Cangini & Tucci

Over de verlichting van Cangini & Tucci

Opgericht in 1961 door meester Luigi Gino Cangini in Cesena, leert hij vanaf zeer jonge leeftijd verschillende technieken van glasverwerking. De overheersende kunst is geïnspireerd op een verwerking van een fijn glas dat op vlam wordt geblazen en volledig met de hand wordt gevormd. Authentieke maker, begint met het produceren van kunstcollecties van cadeauartikelen en woninginrichting. 

Sinds 2001 begon zijn schoonzoon Pietro Tucci met de productie van de eerste lampen van borosilicaatglas, materiaal dat tot dan toe nooit in de verlichtingsindustrie was gebruikt. Cangini Tucci heeft door de jaren heen nog steeds zijn eigenaardige karakteristieke vakmanschap behouden.

POP Light - Specialist in Cangini & Tucci

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Cangini & Tucci. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus