DeltaLight

Over de verlichting van DeltaLight

DeltaLight staat voor verlichtingsoplossingen om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Door de juiste verlichting op de juiste manier te gebruiken, worden architecturale concepten versterkt en aangevuld. Als familiebedrijf sinds 1989 delen ze passie, creativiteit en toewijding. Met DeltaLight is een volledig project in te vullen, zowel voor een familie als een project.

POP Light - Specialist in verlichting van DeltaLight

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor DeltaLight. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogi