Diesel Living with Lodes

Over de verlichting van Diesel Living

Een veelzijdige collectie lampen voor woningen en openbare interieurs viert de samenwerking tussen Diesel Living with Lodes. De onmiskenbare Diesel-stijl neemt nieuwe dynamische en eigentijdse vormen aan en vertelt nieuwe verhalen over licht. Een mix van functionaliteit en casual stijl wordt gecombineerd met de creatieve intuïtie van Diesel, waardoor een breed scala aan lampen een oneerbiedige levensstijl krijgt.

POP Light - Specialist in Diesel Living

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Diesel Living. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus