Forestier Paris

Over de verlichting van Forestier Paris

Bij Forestier hebben ze een speciale redactionele kunstlijn waar passie, vrijheid en ontdekking zich verenigen. Deze drie essentiële waarden zijn terug te vinden in de Forestier Paris verlichting, van lampophangingen en straatlantaarns die poëzie en natuur projecteren in een perfecte balans tussen Design en Craftwork.

Trouw aan de geest van de oprichter Bernard Forestier, ontwerpen we objecten met een sterke identiteit, maar die toch betaalbaar zijn. Het ontwerp van onze creaties moet mooi, nuttig en toegankelijk zijn. Om onze objecten te creëren, selecteren we erkende of opkomende talenten, met één mandaat: durf en zet een nieuwe trend. 

POP Light - Specialist in Forestier Paris

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Forestier Paris. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden. 

Bekijk de catalogus