Foscarini

Over de verlichting van Foscarini

Foscarini bedenkt, ontwikkelt en produceert decoratieve lampen: dag en nacht, of ze nu aan of uit zijn, ze verleiden, verrassen en inspireren. Foscarini armaturen zijn ontworpen als designobjecten die ruimtes transformeren: we brengen schoonheid, we roeren emoties.

Foscarini ontwerpt onafhankelijk van productiebeperkingen, wat zich vertaalt in vrijheid van ideeën. De 35 jaar lange samenwerking van het bedrijf met internationale ontwerpers en beheersing van verlichting resulteerde in een lange lijst van designiconen die wereldwijd in huishoudelijke of collectieve omgevingen werden geïntegreerd. Een constante in onze geschiedenis is onze nauwkeurigheid en passie voor elk project.

POP Light - Specialist in Foscarini

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Foscarini. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus