Hollands Licht

Over de verlichting van Hollands Licht

De collectie bestaat enerzijds uit klassiekers van bekende ontwerpers, waarvan de naam al enige tijd bekend is bij het publiek. Daarnaast laten we ons inspireren door aankomend talent met een eigen kijk op licht, materiaal en gebruik. Niet alleen de lamp als object, maar ook de toepasbaarheid van de lamp in een ruimte of interieur staat centraal. Het ontwikkelingsproces bij Hollands Licht omvat een zoektocht naar de juiste samenhang van lichteffect en functioneel gebruik. Samen met de ontwerpers streven we ernaar tijdloze en gebruiksvriendelijke producten te ontwikkelen die de aandacht op een subtiele manier weten vast te houden. Dit doen we door creativiteit, vakmanschap en de laatste kennis op het gebied van licht te combineren, maar ook door open te staan voor nieuwe ideeën.

POP Light - Specialist in Hollands Licht

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Hollands Licht. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus