Illuxtron verlichting

Over de verlichting van Illuxtron

Met 50 jaar kennis en ervaring binnen de verlichtingsbranche is Illuxtron uitgegroeid tot een toonaangevende internationale aanbieder van hoogwaardige LED-verlichtingsproducten. Het is dan ook geen toeval dat een steeds grotere groep afnemers verlichtingsproducten van Illuxtron toepast in projecten.

Of het nu gaat om het perfect uitlichten van producten in een showroom, het zorgen voor goed licht in een vergader- of werkruimte, of het realiseren van een goed verlichte, veilige entree tot een ziekenhuis. De gevarieerde collectie van meer dan 10.000 verlichtingsproducten laat een compleet nieuw licht schijnen op wat er met licht allemaal mogelijk is.

POP Light - Specialist in verlichting van Illuxtron

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor Illuxtron. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus