It's about Romi

Over de verlichting van It's about Romi

‘RoMi’ staat voor ‘Realistic, Open Minded, Individuals’. In 1993 is It’s about RoMi begonnen vanuit een kleine zolder aan een van de oudste grachten van Amsterdam. Het stadse leven staat aan de oorsprong van de creaties van It’s About RoMi lampen, maar daarnaast halen zij ook inspiratie uit de natuur. 

De Nederlandse designverlichting omvat een grote collectie verlichting met verschillende lampen. Wat jouw woonwensen ook zijn, je vindt altijd wel een stijlvolle Its About RoMi lamp die helemaal past bij jouw inrichting. Of je nu op zoek bent naar een hanglamp voor bij de eettafel, een stijlvolle wandlamp voor in woonkamer of een mooie staande lamp voor in de studeerkamer. De collectie heeft het allemaal. 

POP Light - Specialist in It's about Romi

POP Light biedt een complete range LED-verlichting voor kantoren, warehouses, DC’s, scholen, winkels, hotels, parkeerterreinen, parkeergarages, straten en meer. Dankzij ons uitgebreide merkenportfolio kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de beste oplossing. Of de productiviteit van werknemers nu het belangrijkste uitgangspunt vormt van het project, zoals bij kantoren, of juist de sfeer, zoals bij restaurants en showrooms. 

In de POP Light-showroom kunt de mogelijkheden van LED-verlichting zelf ervaren. Regelmatig bezoeken onder andere architecten met hun opdrachtgevers of installateurs met hun klanten de showroom, waarin inspirerende licht scenes getoond worden.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, zo ook voor It’s about Romi. 

Neem contact met ons op via onderstaande knoppen. Wij begeleiden u vervolgens naar de juiste keuze voor uw situatie/wensen of voorzien u van prijs-levertijden.

Bekijk de catalogus